diumenge, 8 de març del 2015

Ningú et pot fer sentir inferior sense el teu consentiment. Eleanor Roosevelt

Si hi ha una relació important en la nostra vida i de la que ens hem d'ocupar, és la pròpia, la que tenim amb natros mateixos. 
L'altre dia en una parada del mercat de Sants, on acostumo a comprar les verdures, un dels dependents amb una gràcia innata per poder actuar al "Club de la comèdia", mentre parlava sol, deia, "no us preocupeu si parlo sol", "m'agrada fer-ho perquè tot són avantatges: sempre estic d'acord amb mi mateix, no discuteixo mai i a més a més, sóc jo qui tria els temes de conversació". A mi em va fer gràcia. Tenia tota la raó. Quan la relació que tenim amb natros mateixos és sana i satisfactòria, la coses de la vida es veuen des de la millor perspectiva.
Els experts fan referència a aquesta relació amb un nom propi, l'Autoestima. La conseqüència directa de l'autoconcepte; de com ens valorem de cara endins, sense guarniments; quan les coses NO surten com voldríem. 
A totes les dones que tenen que mantenir una relació amb elles mateixes, i valorar-se tot i que han de viure moments difícils, els dediquem aquesta frase d'Eleanor Roosevelt: 

"Recorda que ningú et pot fer sentir inferior sense el teu consentiment"



AVUI, DIA DE LA DONA

Què diria Eleanor si sabès que l'any 2015, la seva recomanació encara és vigent i necessària???






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada