dimecres, 9 de setembre del 2015

El cop de mà de Susanna Cots amb la Maison de vacances

Dies de reconnexió amb el món laboral i les responsabilitats que comporta, a més d'un consum extra d'energia que ara no ve al cas, m'han deixat en stand-by uns quants dies. 
Sort que sempre arriben cops de mà tan inesperats com oportuns. I aquesta vegada ha arribat des de l'estudi de Susanna Cots, on sempre tenen el detall de compartir amb aquest bloc, el seu últim projecte. I jo no els puc estar més agraïda.
Aquest últim projecte es tracta d'un habitatge on l'arquitecta juga amb l'in-out & on-off per unir l'espai exterior amb l'interior. Ho fa amb la simplicitat, senzillesa i funcionalitat que caracteritza els seus projectes i que aconsegueix amb l'útilització de materials nobles com la fusta i de base, el nostre color, el blanc.
Per als que no la coneixeu, Susanna és  Membre Honorífic de The Society of British Interior Design i del Col·legi de Decoradors de Colòmbia. Aquest any passat va obrir el seu primer estudi a Hong Kong i l'any 2013, va ser guanyadora de Tops International Awards 2013 en Shenzhen (China), 
finalista dels IDEA Tops International Awards 2012 (Shenzhen), finalista dels SBID International Design Awards 2012 (London), finalista dels SBID International Design Awards en 2011 (London), finalista dels Premis d'Arquitectura e Interiorisme de Porcelanosa 2010 (Espanya), shortlisted en International Contemporary Furniture Fair Awards 2009 (New York), finalista dels premis FAD en Interiorismo 2005 (Barcelona).

Ja veieu! Que Susanna té una gran projecció internacional i natros només la podem felicitar i donar-li les gràcies i més gràcies per que continuï confiant en el nostre bloquet rapitent que de tant en tant afluixa el ritme, però que mai deixa de fluir.










FITXA TÈCNICA
Ubicació: 140 m2 (Barcelona)

Cuina ZANIA

Parquet natural de roure de PARADOR

Disseny mobiliari SUSANNA COTS INTERIOR DESIGN
Iluminació ARTEMIDE
Cadires HAY
Sofà TEMASV
Butaca DELAESPADA
Attrezzo TEIXIDORS i MAISON DE VACANCES - París Mobiliari exterior – chill out SUSANNA COTS INTERIOR DESIGN Revestiments bany VIVES Y PORCELANOSA



Susanna Cots Estudi de disseny
www.susannacots.com
 www.facebook.com/susannacots 
www.twitter.com/susannacots 
www.pinterest.com/susannacots 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada