diumenge, 8 de novembre del 2015

La xiqueta que portem dins

Aquesta entrada està dedicada a tots els que no entenen la vitalitat i la il·lusió que tenim les dones que acabem d'aterrar en la cinquantena. 
A tots els que pensen que una dona de cinquanta que es cuida, es curiosa i inquieta és perquè "verdeja" i ha perdut la dignitat d'aquella dona submisa i íntegra que dedicava el seu temps als altres. 
Està dedicada a tots els que en el fons pensen que el màxim objectiu d'una dona que ja n'ha fet cinquanta, hauria de ser el de tenir cura de la resta per davant de totes les coses. 
A tots els que pensen que una dona de cinquanta, ja no té dret a il·lusionar-se, ni pensar en ella mateixa.
A tots aquests fem saber que les dones que acabem de complir-ne cinquanta, som dones preparades, informades i amb prou inquietuds culturals i personals perquè tenim la certesa de que si natros estem bé, al nostre voltant, tot funciona.
M'ha encantat que a La Vanguardia d'avui, es dediquin dues pàgines per parlar d'aquest tema, amb l'article "Benvingudes als nous cinquanta"
Ara s'han adonat que tot i la xiqueta que portem dins, tenim un gran poder de decisió en una societat que avança al pas que marca l'economia.
Ara s'han adonat que tot i la xiqueta que portem dins, la maternitat i el rol de cuidadores, només és una de les cares del dau que conforma la nostra vida. 
Ara s'han adonat que tot i la xiqueta que portem dins, tenim el potencial d'una dona que ha recuperat el temps i l'energia que li segrestaven la feina i la família.
Ara s'han adonat que tot i la xiqueta que portem dins ja no patim les inquietuds, inseguretats i temors de la joventut immadura.
Ara s'han adonat que tot i la xiqueta que portem dins, tenim clar el que volem i el que la nostra vida necessita.

Així no els ha de sorprendre que la xiqueta que portem dins ens torni fràgils però fortes, sommiadores però realistes, idealistes però pragmàtiques, enamoradisses però fidels...

I amb la xiqueta que portem dins, s'entèn que la cinquantina Mònica Bellucci enamori al nostre agent més atractiu...




I amb la xiqueta que portem dins no podem evitar ser així, FANTÀSTIQUES I PODEROSES!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada