dimarts, 28 de maig del 2013

SORT QUE TENIM ALS FONDISTES RAPITENCS!!!

Abans de començar esta entrada, us faig saber que l'autora d'este blog no te cap intenció d'explicar la seua vida privada. Entre altres coses perquè el blog perdria tot l'interès que pugue despertar als que de tant en tant el visiteu.
Tot i així, i sense voler-ho, ja sabeu algunes coses de mi, per exemple, que estimo el meu pòble, que m'agraden les botifarres d'arrós , que ja no parlo de les estadístiques... i alguna cosa més que se m'escapa...
Avui a més a més, us diré que soc una pèssima corredora, això sí, constant. Però encara que li pose  voluntat, mai no podria representar al nostre poble de manera digna en cap de les curses on participo. Així que, ho sento... la meua aportació a La Ràpita s'haurà de quedar en este humil espai de la blogosfera.
Sort que tenim als Fondistes rapitencs. Ells segur que deixen el pavelló ben alt en totes les curses que participen.
Els fondistes rapitencs son un col·lectiu de joves que estimen l'esport i que tal i com ells es presenten, volen promocionar i alhora gaudir de l'atletisme, inculcant els valors de l'esforç i el sacrifici com a forma de vida. 
Ells organitzen curses i caminades pels nostres circuits naturals i els hem d'agrair que han estimulat i animat a molts rapitencs a començar a fer esport i córrer per llocs com el passeig, moll pesquer, moll comercial, el camí de bicicletes de la terra de l'arròs o la pujada a la foradada.
Des d'aquí animo als que encara no heu començat i als que ja ho feu habitualment i sou de fora, vingueu a conèixer els nostres circuits...

Animeu-vos!!! 


Ànima sana in córpore sano

http://www.fondistesrapitencs.com/

Ràpita runners love sport and enjoy it. They organize racing and hiking tours in our town. They have stimulated a lot of rapitencs to love sport and run.

Congratulations Ràpita runners!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada