dimecres, 23 d’abril del 2014

Hand made rapitenc

La corresponsal del bloc a la Ràpita, Montse Fèlix, m'ha passat unes imatges perquè des d'aquí puguem compartir algunes de les coses tan boniques i ben fetes que es van exposar a la darrera Fira Expo-arts del nostre poble.

Hi havia molts artesans i està clar que no estan tots els que són, però si que ho són tots els que estan.  I a TOTS, TOTS,  dediquem "esta" entrada.
A més a més durant un dels dies de la fira, es va organitzar una cursa solidària per a l'associació de malalts de Parkinson de les Terres de l'Ebre.

Montse Duch i Montse Fèlix van compartir una parada amb coses fetes per elles, totes precioses:
Bosses i samarretes, disseny de Montse Fèlix (Mar de fora)

Barret de flors i diademes de Montse Duch



La parada de les Montses
Montse & Montse (més felices i creatives que mai..)


Esta és la parada de Clara, l'artista sabonera de Sabó- Boníssim. Fa uns sabons totalment naturals que deixen la pell com una seda. 

Aquí tenim a Montse Fèlix, Ariadna, Montse Duch i Clara


Jusi de (Paper i Tisora) és una altra de les artistes que va participar amb els dibuixos i peces de Scrap. També se la veu contenta i feliç.
Elena i Francesca d'Un parell de Mans (fan coses molt xules que podeu seguir en el seu blog i la pàgina de facebook)


Antonia i les bosses tan xules que fa
Rosa també dissenya polseres, collars i arrecades molt originals i que podeu seguir a facebook on mostra les coses que fa
Estes dos últimes imatges són de miniatures marineres fetes per Juanito, un mariner jubilat que fa meravelles com estes..


A TOTS MOLTES FELICITATS I A PER LA PROPERA!!




3 comentaris:

  1. Totalment d'acord, molt de talent al nostre poble! Gràcies per la menció ... fins la pròxima! ;D

    ResponElimina
  2. Falta Maria Isabel Perez, Ella fa unes coses en crochet molt xules. Quan va acabar la Fira va tenir el detall de regalar-nos unes floretes fetes per Ella. Des d'aquí vull desitjar-li molta sort.
    Isabel i Jusi són "Paper i Tisora" jajajj
    A tu Mariló també vull donar-te les gracies per donar a conèixer el nostre Poble, la gent i la nostra manera de ser i de fer. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Gråcies per les aclaracions corresponsal. Molts besets!!

    ResponElimina