dijous, 14 d’agost del 2014

Simetries amb la natura, el nou projecte de Susanna Cots

Com ja sabeu els que seguiu aquest blog. De tant en tant ens arriben els nous projectes de Susanna Cots, una arquitecta que vaig descobrir a través d'un blog australià i amb la que em vaig posar en contacte per poder compartir els seus projectes. De de llavors ens fan arribar tot el que l'arquitecta du a terme i jo us he de dir que estic encantada. Des d'aquí convido als arquitectes locals que si volen, també puc compartir els seus.
El que compartim avui, Simetries amb la natura, respon a la vida slow i la integració d'un habitatge  amb la natura. Les escales, en són una mostra...
Susanna Cots, combina blancs, el seu color principal (com el nostre...), amb materials naturals com la fusta amb la gràcia de convertir en atemporal qualsevol dels espais que dissenya. 
A banda d'haver estat finalista en els SBID international Awards London en 2012 i 2011 i d'haver sortit en publicacions nacionals i internacionals de més de 30 països, té un gran reconeixement internacional per ser guanyadora dels Idea Top International Awards 2013 a Shenzhen, Xina.
Ja veieu que podem estar ben satisfets de que comparteixi els seus projectes en aquest blog tan nostre i tan local (segur que li encantaria el nostre poble...)












Ficha Técnica


Ubicación: provincia de Barcelona
Total m2: 220 m2
Iluminación: Artemide y Troll
Mobiliario cocina y suite: diseño Susanna Cots Interior Design
Mesa cocina-comedor: diseño de Susanna Cots
Sillas: modelo catifa Arper
Sofás: Temas V
Baño: Duravit, Hansgrohe, Martí
Revestimientos en: Marmichina blanco de Porcelanosa / Todagres cementi marengo/ Microcemento gris
Suelo: porcelánico en formato láminas de diferentes anchos, de Porcelanosa
Atrezzo: Zara Home, Ikea, Habitat…
Fotos: © Mauricio Fuertes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada