divendres, 26 de desembre del 2014

El meu regal de Nadal per a tots els que de tant en tant entreu per aquí

Aquests dies he pogut reprendre el meu hobby preferit: escriure en aquest blog. Com molts de vatros, he estat atrapada per una llista inacabable de coses més importants i urgents per resoldre. Coses de feina i coses personals que dia a dia han anat passant per davant del blog. Això m'ha preocupat. He vist que mantenir aquest espai de vegades és complicat i també he vist que tot en aquesta vida té data de caducitat. Fins i tot he pensat que ja havia arribat l'hora de plegar... Per sort, han vingut dies de descans, de trobades familiars reconfortants i de molts missatges de watssap amb bons desitjos per aquest Nadal. I en un d'aquests missatges una excompanya de feina, a qui sempre li he atribuït un gran criteri, em va dir que li agradava llegir el que de tant en tant publico.
Des d'aquí vull agrair a tots els que com ella, amb petites senyals m'animeu cada dia a seguir amb aquesta aventura de compartir coses boniques de la terra d'on sóc i de la terra on visc, de tonteries que ens distreuen, de paraules que aspiren a ser reflexions i a gaudir d'aquells detalls que no ens canvien la vida, però ens l'enriqueixen.
És per tot això que us vull fer un regal: una selecció de deu frases escrites per una dona que té la sabiduria d'haver viscut durant 90 anys i que espero que us agradin i us puguin ser d'utilitat.

1. La vida no és justa, però tot i així val la pena

2. En cas de dubte, fes una primera passa cap endavant.

3. La vida és massa curta per perdre el temps odiant a algú.

4. No et prenguis massa seriosament, ningú més ho farà.

5. No et comparis amb altres. No tens ni idea del camí que han recorregut.

6. Ningú és el responsable de la teva felicitat excepte tu.

7. El millor està per arribar.

8. Si no demanes, no reps.

9. Respira profundament. Calma la ment.

10. La vida no ens ve embolicada, però tot i així és un gran regal




Font: popsugar

1 comentari: