diumenge, 24 de maig del 2015

La família formatge & The cheese family

A casa nostra qualsevol excusa és bona per degustar un bon formatge. Definitivament som "La Família Formatge", la que gaudeix amb qualsevol varietat autòctona o de fora. Sense adonar-nos els tres som tots un experts en la matèria. I avui hem descobert The Cheese Family, una empresa familiar sevillana que elabora de manera artesanal uns formatges especials i que estan de mort.
Aquest descobriment l'hem fet a Palo Alto Market, on hem vist moltes coses i hem captat moltes imatges, però he volgut començar amb aquest post dedicat única i exclusivament als formatges de The Cheese family. 
Des d'aquí vull agrair l'amabilitat i simpatia d'Eugenia que és la que ens ha explicat el projecte de la seva família a Sevilla. 


I aquest és el seu manifest...


Els formatges que hem comprat i degustat són aquests, el de l'esquerra és d'escorça tractada  i el de la dreta d'escorça florida. El primer molt suau i l'altre més fort. Tots dos exquisits.



A mi m'ha encantat la paradeta. Segur que els/les amants dels petits detalls estareu d'acord amb mi després de veure totes les imatges.







Durant la visita ens hem trobat a Lorena i a Eric, uns veins del barri -això que vivim a l'altra banda de la ciutat-, i m'ha fet tanta il·lusió que els he volgut fotografiar. Estan molt simpàtics. Moltes gràcies als dos!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada