dimecres, 31 de juliol del 2013

LamMarde..., gent creativa

Les persones creatives poden ser molt diferents les unes a les altres, però en qualsevol cas, totes gaudeixen i son felices amb el que fan. Això ho té molt present el grup de gent creativa i feliç que ha constituït l' associació sense ànim de lucre, LamMarde... En ella, poden expressar i posar en pràctica les seues idees. 
Aquest grup es reuneix en el seu local rapitenc, al carrer Galera, num.1 tots els dimarts i divendres. En aquest espai és on comparteixen idees i les posen en pràctica amb companyerisme i treball en equip a parts iguals.

La seua obra creativa, és tan rica i diversa com els seus participants. Per ells és important mantenir el sentit del reciclatge i la solidaritat, col·laborant de manera continuada amb Càritas.

La resta hem de prendre nota: la creativitat i la felicitat, van juntes.




Properament tindran la seua pròpia web on ens informaran dels seus dissenys (decoratius, amb motius infantils, bijuteria....) i de les activitats que realitzen, com jornades de portes obertes i tallers infantils. 

Creative people can be different from each other, but in any case, all enjoy and are happy with what they do. A group with creative and happy people formed the nonprofit association, LamMarde ..., they can express and implement their ideas.
This group meets in its local in Galera Street, No. 1 every Tuesday and Friday. This space is to share ideas and implement them with companionship and teamwork equally.

Creative work is as rich and diverse as its participants. For them it is important to maintain a sense of recycling and solidarity.

We should take note: creativity and happiness go together.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada