Ara els grans restauradors han convertit estes anèmones que creixen per les nostres superfícies marines, en un producte exclusiu i selecte. Els nostres restaurants també ho saben i les inclouen en la seua carta. Sense dubte, són un dels plats més representatius del "sabor rapitenc".Us animo a que vingueu a tastar-les, el seu sabor no us deixarà indiferents...
Si les voleu cuinar....
Ingredients:
Ingredients:
- 1/2 kg - Ortigues de mar
- Farina de panis (és la més utilitzada a les llars rapitenques) o farina d'arròs
- Oli
Netegeu molt bé les ortigues, enfarineu-les amb farina d’arròs i fregiu-les amb oli abundant.
I com sempre, el lloc i la companyia els trieu vatros!
Imatge: web Jordi Canosa, via Desdemyventana
I com sempre, el lloc i la companyia els trieu vatros!
Imatge: web Jordi Canosa, via Desdemyventana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada