dimarts, 2 de juliol de 2013

Ortigues, de classic rapitenc a reconeguda delicatessen

Un  rapitenc de tota la vida (RTV) sap que les ortigues de mar fregidetes amb farina d'arròs o de panis (a saber: blat de moro) son una picadeta excepcional. Fora de la Ràpita, no tothom les coneix i és difícil trobar-ne.
Ara els grans restauradors han convertit estes anèmones que creixen per les nostres superfícies marines, en un producte exclusiu i selecte. Els nostres restaurants també ho saben i les inclouen en la seua carta. Sense dubte, són un dels plats més representatius del "sabor rapitenc".Us animo a que vingueu  a tastar-les, el seu sabor no us deixarà indiferents...

Si les voleu cuinar....

Ingredients:
  • 1/2 kg - Ortigues de mar
  • Farina de panis (és la més utilitzada a les llars rapitenques) o farina d'arròs
  • Oli
Preparació:

Netegeu molt bé les ortigues, enfarineu-les amb farina d’arròs i fregiu-les amb oli abundant.

I com sempre, el lloc i la companyia els trieu vatros!


                                            Imatge: web Jordi Canosa, via Desdemyventana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada