dimarts, 17 de novembre de 2015

Que no sigui una llista més

Tenim tantes llistes de coses pendents que de vegades ja no queda temps en el dia, ni espai en la ment, per fer-ne una de coses que ens inspiren. Coses materials, o immaterials, coses útils, o inútils, però que ens generin pensaments, reflexions o sentiments dels bons, dels que agraden.
Perquè no hi ha res més bonic que somniar desperts, o tenir esperança, perquè segons Aristòtil, és el mateix.
I somniant desperta, m'he fet la meua, plena de coses que ara m'inspiren.
Demà ves a saber...


1. Veure,Tres Coeurs de Benoît Jacquot. 2. Somriure més i seguir el consell de la mare Teresa.3. Canviar d'olor. M'ha costat decidir-me, però crec que ja se quina olor vull fer.


4. Veure Els veïns de Dalt, l'última comèdia de Cesc Gay.


5. Menjar a "Disfrutar", abans que li donin una Michelin i sigui impossible reservar.


via

6. Fer un viatge a Roma, i veure com ha quedat la Fontana de
  Trevi.


7. Llegir "Els interessants" de Meg Wollitzer, una història que comença amb l'adolescència i les expectatives de sis amics, i que transcorre en el temps fins a quaranta anys després. Mentre viuen èxits i fracassos, i aprenen el que de veritat importa a la vida.


8. Assistir a un curs de narrativa a L'Ateneu barcelonès. Encara recordo la visita. Quin lloc tan espectacular.

Imatge d'Eugeni Pons

9. Meditar més i millor. No totes les respostes es troben a google, la majoria les tenim a dins.10. I per últim, intentar que aquesta, no es quedi amb una llista més.


Quina és la vostra??

5 comentaris:

 1. De llistes en tinc moltes, però he arribat a la conclusió que primer has de fer una cosa i ben feta, i sense pressa passar a la següent. Es l'única manera de que quedessim satisfets amb natros mateix. Disfrutar el moment d'allò que fas sigui el que sigui. Bé, després de tot, he de dir que lo difícil es posar-ho a la practica i per això te recomano alguna sessioneta de mindfulness jajajajajajaja .....Molt bo aquest post, fa pensar i reflexionar molt. Besets

  ResponElimina
 2. Quanta raó Montse
  Moltes gràcies per la recomanació.

  ResponElimina
 3. buf, pos...lo tema que em queda més pendent és lo de viatjar i perdre pes! jajaja me segueixen faltan hores al dia...però no em queixo perquè això vol dir: salut, uns fills que me donen la vida, un home atent, una afició que m'encanta i que l'he descobert fa cosa de dos anys...he guanyat en positivisme i això me fa sentir més segura i reflexiva. Una abraçada!

  ResponElimina
 4. Que bé Núria!! La qüestió és, no perdre mai les ganes de fer coses.
  Molts besets!!!

  ResponElimina