El jove al final pot fer el seu viatge a Ibiza, però no sap que n'ha començat un altre, el de la cuina d'excel.lència.
A hores d'ara igual ja sabeu que parlo de Ferran Adrià. Que a banda del seu projecte del Bulli, ell i el seu germà estan obrint nous locals, a Barcelona. Cadascun amb identitat pròpia.
I com sempre és millor anar de menys a més que de més a menys, hem decidit, en la mesura de lo possible, anar provant-los...
Per començar... us parlaré del primer local visitat, la Bodega 1900.
Es tracta d'una antiga bodega rehabilitada al barri del Poble Sec i on serveixen tapes derivades de la cuina innovadora dels Adrià.
Les tapes...
Algues fregides i chips de patata amb salsa, tot fet per ells...
Les olives esterificades que exploten a la boca....
Freses ( ous per a natros...) de lluç...
També vam provar la tapa estrella, els molletes de calamars i piparres fregides...
Els detalls...
El lloc està ple de detalls com els posa-gots, la salsa etiquetada espressament per ells, la decoració típica de la bodega i els sifons il·luminats...
De moment, ja en tenim un. El proper ja veurem quan podrà ser...
Se m'ha fet la boca aigua... quina pinta!!!!
ResponElimina