dissabte, 22 de novembre del 2014

L'estrella Michelin es queda a Les Moles

Ahir vaig tenir una alegria molt gran. Aquest estiu vam a anar a sopar a Les Moles i a dormir a l'hotel LLoc d'Omm.
Va ser una excursió curta , de la Ràpita a Ulldecona, i de molt poques hores, però fantàstica. El sopar va ser sublim, digne d'una estrella Michelin, però lo millor de tot va ser la xerradeta que vam fer amb Jeroni Castells.
Com vam ser els últims de marxar es va poder entretenir xerrant una miqueta amb nosaltres i ens va poder explicar la seva història i com havia anat lo de l'estrella Michelin.
Jo no em vaig atrevir en cap moment a dir-li que escrivia aquest blog, entre d'altres coses perquè encara em fa vergonya i perquè no pensava publicar res d'aquesta visita. Però ja veieu que sóc dona de poca paraula i canvio d'opinió segons bufa el ventet...
Ahir al sentir la notícia de les noves estrelles i que el restaurant Les Moles continua sent estrellat em va fer molta il·lusió.
La veritat és que s'ho mereix. Jeroni va començar servint a les taules i a causa d'una lesió del cuiner que tenia, es va haver de posar a la cuina, començar de cero i aprendre de manera autodidacta.
És una d'aquelles històries precioses, però que tal i com ell ens va dir, mai recomanaria a ningú. Jeroni, com tots els genis és un exemple d'humilitat, que va quedar confirmada quan a l'endemà va ser ell mateix qui ens va preparar i servir l'esmorzar.
Tal com faria una bloguera gastronòmica us he de dir que vam fer un dels menús degustació, "El camí que hem fet", que explica la història del restaurant amb els seus plats més representatius. Tots maridats amb les recomanacions de la dona de Jeroni, la somelier.


Els jardins de l'hotel LLoc d'Omm




I una cosa curiosa que us he de dir, és que dels plats que ara veureu, res és el que sembla.
Us convido a que hi aneu i entendreu perquè us ho dic...





Aquesta és la presentació del Menú que hem fet...



7 comentaris:

  1. Ja es bo no perdre estrelles, tot i que jo soc del sector crític de les estrelles i estrellats, però tampoc massa radical... :)

    I comentar-te que he publicat el teu recomanat Setè Cel, fent esmena de la teva recomanació i amb link al teu blog i tot... Diuen que això afavoreix el SEO... ;)

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. He publicat el meu agraïment al teu blog i he convidat als teus seguidors a visitar lo nostre Delta. Una terra que té molt per oferir.
    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que no ha funcionat... :(

      Vaig canviar la configuració de comentaris al blog... Per entrar fàcil ho pots fer dient que vols comentar identificant-te per nom i un cop allà fins i tot ho pots fer-ho com visitant....

      Ho he canviat per facilitar converses a "més de dos" quan publica algun convidat... però potser s'ha complicat una mica...

      Elimina
  3. Respostes
    1. Per als que llegiu els comentaris, dir-vos que Ricard Sempere és autor d'un blog fantàstic: "Els meus restaurants" i que des d'aquí us recomano.
      http://cuinairestaurants.blogspot.com.es

      Elimina