dissabte, 8 d’agost del 2015

Mode estiu = Luthea Salom & blau

Que seria l'estiu i el temps lliure que ens atorga sense arribar a descobrir algun entreteniment que pel temps que requereix, és converteix en un gran luxe la resta de l'any?
Aquest estiu, el meu descobriment- que realment no ho és tant perquè m'ho va recomanar una amiga en un d'aquells sopars que sempre es fan abans de marxar de vacances en mode comiat feliç-, ha estat la sèrie Cites, emesa per TV3. M'ha agradat tant que cada dia m'he empassat una mitjana de dos/tres capítols i amb ella he descobert bona música, com la cantautora catalana Luthea Salom, que ja tinc fitxada a l'Spotify i que mentre escric, va sonant.
Amb Cites, també he descobert i reconegut alguns dels llocs més bonics de Barcelona, l'altra ciutat on visc- millor dit, la ciutat on es desenvolupa la part més gruixuda de la meva vida-


Alguns d'aquests llocs de Barcelona que surten, ja han estat compartits per aquí, com el Bar Tarambana, però d'altres no. Un d'ells, que és tan vistós com turístic- potser per això no us en havia parlat. Cada vegada sóc més de racons petits, amagadets i de barri-, és Can Recasens, que surt al capítol 13, el dia de Sant Jordi.



Però veient aquestes imatges de Can Recasens, penso que és millor desar-les per a la vida de ciutat i tornar als colors dels dies d'estiu a la Ràpita. 
Segur que a Luthea també li agraden...


Mar i Delta... (Port de la Marina)




La costa. (Mar de Dins)








2 comentaris: