diumenge, 13 de desembre de 2015

La vida també passa entre coses xules

Un matí de diumenge, esmorzant i mirant coses xules, te n'adones que hi ha molts motius per estar agraïts amb la vida que ens ha tocat. Una vida que ens permet mirar i mirar coses en un món real, en el cine o a través d'una pantalla d'ordinador. I avui, diumenge m'he adonat que la vida també passa entre coses xules i que valen la pena.

1. Com el Liceu vestit de Nadal. Del Nadal una de les coses que valen la pena, són les llums. S'haurien de deixar sempre perquè transmeten aquell esperit que ens falta tota la resta de l'any.
2. Com la sala dels miralls on encara roman l'esperit de Mariona Rebull...


3. Com escoltar Maria José Moreno interpretant a Lucia ...
3. Com després anar a sopar de tapes a Cañete...4. O també són coses xules, els estilismes de les dones i els homes que se saben estilosos i estiloses i ho volen compartir amb el món. Olé! ells i elles. Perquè gràcies a ells d'altres ens inspirem. Perquè de vegades lo més trivial, podria resultar rellevant.
5. Com també ho són els regals que ja ho són per com estan embolicats...
6. Com anar als mercadillos de Nadal com El FESTIVALET al Museu Marítim...


7. O al de Santa LLúcia...8. Com també ho és un dinar a Luzia, en homenatge al sant d'avui...9. O com la màgia d'una única paraula, transmet un món de bons desitjos...

Imatges: via i mine...

Bon diumenge i felicitats a totes les Lucies i LLúcies entre coses xules i que valen la pena!!!

1 comentari: