dimecres, 11 de desembre del 2013

Controvèrsies del Nadal

El Nadal, és una època que sempre genera controvèrsies. Si sou, dels que teniu la virtut o el defecte... de ser controladors de mena. Per Nadal, segur que se us desmunta la parada. Ho sento. Us ve una època dura. La vostra rutina es veurà alterada.  I el pitjor de tot és que si no cediu a la pressió nadalenca, el món del voltant conspirarà en contra vostre per fer-vos sentir malament.
A més, com cada any, tard o d'hora, haureu de prendre decisions que de vegades seran fàcils, però d'altres, no tant.

Amb qui celebrem els Nadals amb la teva família o amb la meva ?
Què comprem per regalar?
On podem trobar aquell regal que s'ha esgotat a tot arreu?
Què farem de menú?
Què fem per cap d'any?

Però tranquils, en la majoria dels casos, el Nadal és com aquells  contes d'aventures i desventures que al final acaben bé. I us farà sentir més agraïts amb "el que" i "els que" teniu al vostre voltant.

I vigileu. Si creieu que sou immunes al Nadal, penseu que sempre hi ha coses que de manera màgica us faran caure de ple en l'esperit nadalenc. A saber...


UNA: Decorar casa vostra amb un detall de Nadal. Penseu que la més mínima cosa, transformarà l'atmosfera domèstica.

via
via


DUES: Veure una pel·lícula nadalenca, instalats/des al sofà,  i amb una manteta, us abocarà, sense remei, al sentiment nadalenc més profund.


I,TRES, la pitjor de totes:  fer l' arbre. Tan si el feu amb ganes o no. Tan si sou originals o feu el mateix de cada any. Al acabar-lo i veure el resultat, l'esperit nadalenc us invairà i no podreu evitar-ho.




Fonts: pinterest


Per tant, tant si sí com si no,
Us desitjo un BON NADAL!!!









Follow on Bloglovin

1 comentari: