dissabte, 7 de desembre del 2013

Delicatessen

De ben segur, que tots els que esteu llegint aquestes paraules, associeu la paraula delicatessen a productes exquisits i exclusius. I és curiós, perquè  fa uns anys aquesta paraula, gairebé no es feia servir.   
També la podem recordar per ser el títol d'una pel·lícula francesa de l'any 1991, de Jean-Pierre Jeunet i Marc Caro. Una d'aquelles pel·lícules rares, rares, rares... però que no deixen indiferent.
I a la Ràpita, també és el nom d'una botiga elegant i discreta, dedicada al món de les infusions i tot allò que les envolta. Delicatessen és d'aquells establiments que ben bé podríem trobar en qualsevol barri "trendy" com Notting Hill, o Montmartre, o en el barri del Born a Barcelona. 
Aquests dies prenadalencs, només cal passar pel davant per veure que té aquell encant especial que només aconsegueixen els agraciats amb el do del bon gust.

delicatessen 2

delicatessen  per larapitachic en Polyvore

Delicatessen està al carrer Comte de Floridablanca, 36



Follow on Bloglovin

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per dedicar un espai al teu blog a la meva petita creació "delicaTEssen". I gràcies per les paraules dedicades, són estes petites llums que fan que tires endavant en moments com aquestos tant durs per al petit comerç. La veritat a estat tot un regal de nadal.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Carol. Una abraçada i Bon Nadal!!

    ResponElimina