Fa temps que li volia fer un homenatge a l'oli de casa. L'oli que s'obté de les nostres terres i de la nostra oliva autòctona com és la morruda, acompanyada de la farga i la sevillenca. És un oli fi i suau, que dona personalitat al plat més senzill.
A la Ràpita, encara som molts els que podem dir que tenim oli de casa. I tota l'oliva que es cultiva per aquí, és mol al molí del poble. És el molí regentat, des de fa trenta anys, per la família Forcadell.
Ara, des de fa poc, el mateix molí comercialitza el nostre oli amb la marca la Mundana. Així tots podreu gaudir de l'oli de casa que tenim a la nostra terra.
A la Ràpita, encara som molts els que podem dir que tenim oli de casa. I tota l'oliva que es cultiva per aquí, és mol al molí del poble. És el molí regentat, des de fa trenta anys, per la família Forcadell.
Ara, des de fa poc, el mateix molí comercialitza el nostre oli amb la marca la Mundana. Així tots podreu gaudir de l'oli de casa que tenim a la nostra terra.
Estos envasos són disseny de Roigestudi i m'encanten!!
A més l'olivera com a element decoratiu dels ambients senzills i mediterranis és espectacular...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada