dimecres, 13 d’agost del 2014

Llansola 1921 a la prestigiosa revista Cuina

Avui farem un petit monogràfic del restaurant Llansola 1921, compartint la notícia del reportatge d'aquest restaurant a la revista Cuina, el passat més de juliol.
La revista Cuina és una de les més prestigioses de l'àmbit i que publiqui sobre els nostres restauradors sempre és una mostra del mantingut reconeixement de la cuina de les Terres de l'Ebre.
En el mateix reportatge lloa la trajectòria d'Imma Boria, la capitana i el seu paper com a presidenta del col·lectiu Cuina La Ràpita.
Llegint el reportatge m'ha agradat l'apartat on s'explica la història del restaurant que va començar com una fonda, i en el temps del cuplet, quan van arribar els primers estiuejants, el pare d'Imma va crear un merendero a la vora de la platja (que posteriorment va donar lloc a l'emblemàtic Fernandel). Allà els clients eren transportats en un petit autobus, La Panderola, on fins i tot els llogavem els tratjes de bany.
M'hauria agradat poder compartir les imatges i el reportatge, perquè està molt bé. Si el voleu complet, us podeu subscriure a la revista: Cuina.cat o comprar-la al quiosc




I aprofitant que fem un monogràfic del Llansola, també compartim un vídeo de Com cuinar les ortigues de mar, una de les nostres delicatessen de la que ja n'havien parlat per aquí. Va ser filmat a la cuina del LLansola i amb Imma com a protagonista; publicat al canal temàtic País Km 0.


www. Llansola 1921.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada