dilluns, 6 d’octubre del 2014

Passenger i pel·licules que no deixen indiferent

Mentre sona "Hearts on fire" de Passenger...


Parlem de coses que ens agraden....Heu vist alguna pel·lícula que valgui la pena?? Jo tot i que les últimes que he vist,  no m'han agradat molt i molt, és cert que algunes, no m'han deixat indiferent.

La primera, Nebraska, una pel·lícula sobre la vellesa, sobre les relacions familiars i sobre la hipocresia d'alguns aspectes de la societat. Protagonitzada per Bruce Dern que fa de pare malalt amb princips d'Alzheimer i Will Forte, que fa de fill.


La segona, Barbacoa d'amics, una pel·lícula francesa, plena de clixés. Però com tinc debilitat pel cine francès costumbrista i on es qüestionen les relacions de parella i d'amistat, crec que val la pena.


Un altra pel·lícula difícil però que vull compartir és Agost. Un pare que desapareix i les relacions  complicades i impossibles entre la mare (Meryl Streep), una dona complexa amb les seves filles. És d'aquelles històries amb sabor agredolç que ens fan qüestionar les relacions interpersonals i la importància de l'ambient on creixem i on se'ns educa.


I per últim "Los ojos amarillos de los cocodrilos" una adaptació francesa del llibre de Katherine Pancol. Simplement, m'ha encantat. Aquesta la vaig veure anit i crec que té uns temps molt correctes i la història és un drama diferent.



I vatros? N'heu vist alguna d'interessant?





3 comentaris:

  1. A mi em va agradar molt Enought said (Sobran las palabras), una comèdia romàntica en crítica social molt tendra. Un dels últims treballs de l'actor James Gandolfini. Molt recomanable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig vore la pel·lícula i em va agradar molt Encarna. Tens raó en que qúestiona temes importants com la importància de l'aparença física i la problemàtica de les segones parelles amb fills.

      Elimina