diumenge, 8 de març de 2015

Ningú et pot fer sentir inferior sense el teu consentiment. Eleanor Roosevelt

Si hi ha una relació important en la nostra vida i de la que ens hem d'ocupar, és la pròpia, la que tenim amb natros mateixos. 
L'altre dia en una parada del mercat de Sants, on acostumo a comprar les verdures, un dels dependents amb una gràcia innata per poder actuar al "Club de la comèdia", mentre parlava sol, deia, "no us preocupeu si parlo sol", "m'agrada fer-ho perquè tot són avantatges: sempre estic d'acord amb mi mateix, no discuteixo mai i a més a més, sóc jo qui tria els temes de conversació". A mi em va fer gràcia. Tenia tota la raó. Quan la relació que tenim amb natros mateixos és sana i satisfactòria, la coses de la vida es veuen des de la millor perspectiva.
Els experts fan referència a aquesta relació amb un nom propi, l'Autoestima. La conseqüència directa de l'autoconcepte; de com ens valorem de cara endins, sense guarniments; quan les coses NO surten com voldríem. 
A totes les dones que tenen que mantenir una relació amb elles mateixes, i valorar-se tot i que han de viure moments difícils, els dediquem aquesta frase d'Eleanor Roosevelt: 

"Recorda que ningú et pot fer sentir inferior sense el teu consentiment"AVUI, DIA DE LA DONA

Què diria Eleanor si sabès que l'any 2015, la seva recomanació encara és vigent i necessària???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada