dimarts, 13 d’agost de 2013

Carpe diem

Al començar a esciure, anava a parlar que calia posar color a l'estiu que mos queda, però a mesura que he anat escrivint he fet un gir de 180º. No he volgut continuar per aquest camí... Si parlem del que mos queda.. sembla que el que ve després de l'estiu i del temps de vacances, només té aspectes negatius...
Per tant, he decidit donar un sentit positiu i celebrar l'època que ve. Perque...venen dies de fresqueta, venen dies de retrobar als amics de sempre, venen dies de retrobar als bons companys de feina i, el més important, de gaudir de tot el que tenim que no és poc!!

Així que, "carpe diem" i posem color a aquests dies d'estiu i gaudim de cada instant dels que vivim !!


When I started writing, I wanted to mention that we have to put a little color to the summer that we have left, but while I was writing I did a 180 degree turn. I don't want to continue down this path... If I talk about the summer that we have left... it seems that what comes after summer and vacation time only has negative aspects...
Therefore, I have decided to give a positive meaning and celebrate the coming time. Because... cooler days, days to rediscover old friends and days to rediscover good co-workers are coming. And, last but not least, days to enjoy all we have.

So "carpe diem" and put color to those summer days and enjoy every moment we live in!


via
sincerelyjules

via
via  The Elephant Festival in jaipur, Rajasthan india
via
via
Bé!, tampoc cal que ens passem...però perquè no???

I com això de viure el present, no és nou, aquí teniu un extracte de la pel·lícula " el club dels poetes morts" on es reflexiona respecte al "carpe diem" i viure el present.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada