divendres, 2 de maig del 2014

El retir d'Audrey Hepburn, tan humana i tan divina...

Escrit el 24 d'abril de 2014

Audrey Hepburn, una de les icones d'estil de tots els temps i amb un encant tan indiscutible que fins i tot avui dia, les seues imatges no ens deixen indiferents. No va tenir una vida fàcil ni feliç. 
Darrera d'un aspecte tan diví i d'haver aconseguit un munt d'èxits, va viure una vida plena d'entrebancs i d'infelicitat. I tot i que provenia d'una família aristòcrata i acomodada, va viure la separació dels seus pares, va créixer durant la segona guerra mundial, es va casar tres vegades, i segons ella mateixa va confessar, fins a la segona meitat de la seua vida no va conèixer la pau i la felicitat.

Hi ha que veure com una dona tan humana i tan divina ens ensenya que la felicitat no depèn del que tenim sinó del que sentim.





Escrit el 2 de maig de 2014

Quan vaig escriure les anteriors paraules no sabia que avui, dia 2 de maig,  visitaria el paradís suís on va passar aquesta última etapa de la seua vida.
Tot i que no sóc gens mitòmana, ha estat impactant veure un lloc tan monacal, a prop del llac Leman, on es va trobar a ella mateixa, on es va casar amb Andrea Dotti, l'amor de la seua vida, i on va viure una vida normal després de Hollywood. I sens dubte, el millor lloc per quedar-se i gaudir de la tranquilitat eterna amb les millors vistes.

Alguns dels llocs d'aquesta vida:


  • El lloc on es va casar amb Andrea Motti. Morges.




  • La formatgeria Dufaux on ella comprava 




  • Els carrers per on passejava.




  • La botiga on comprava aliments bio.




  • La casa de Tolochetnaz, on vivia...





  • La esglèsia on va ser enterrada




  • I per últim, el lloc on descansa per sempre i des d'on pot gaudir de les millors vistes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada