diumenge, 17 d’agost del 2014

Les receptes secretes de Casa Asmundo

Bé, unes vacances al poble sempre són sinònim de vacances gastronòmiques, tant a casa com a fora. L'oferta del nostre poble és impressionant i inigualable. Per aquí en sabem molt, tant de cuinar com de menjar mariner. No hi ha dubte.
De tots els llocs on menjar, un dels millors és Casa Asmundo (des de 1912) i ho dic després d'haver-me menjat un arrós negre i uns grumols que encara no se com els cuinen, però que sempre són excel·lents. I tal i com vaig escriure el dia que vaig anar a Can Batiste, avui hem anat, hem menjat, hem gaudit i a casa he decidit publicar (sempre amb aquest ordre i mai ho faré de manera diferent...)
La veritat és que crec que amb Casa Asmundo no he estat justa. Des que tinc el blog he anat algunes vegades, i tot i haver complit les millors expectatives, després m'he inhibit d'escriure-ho, però avui ho faig totalment convençuda. 
Una cosa sí que em preocupa. Que es perdi la recepta secreta dels grumols amb aquell suquet excepcional i la suavitat de l'arrós negre que en pots menjar i menjar i que mai se't fa pesat. Dos plats magistrals fets sempre de la mateixa manera i per tant mereixedors d'algun reconeixement especial. Ho sabran els inspectors de Michelin??? I el meu company Ricard Sempere del blog els Meus restaurants?? Ara mateix li envio un correu.


Casa Asmundo de tota la vida des de 1912...




La nevera antiga m'encisa...



I la barra ja sabeu que també, ja n'havia parlat d'ella. Va ser transportada l'any 1912 des de Barcelona i provenia d'un antic local. Vaja, tota una antiguitat que sempre estarà en els nostres records quan hi anavem a fer el vermut de menuts.




3 comentaris:

  1. Crec que hi he estat, però de fa anys.... De quan encara el nom bloc, donava a entendre que era una llibreta... :)

    Però ni recordo el que vaig menjar ni si ens va agradar.... Tot i que he de dir que de les escapades cap allà baix, de cap tinc mal record gastronòmic.

    De moment no he rebut el correu... En tot cas gràcies de nou per la referència.

    ResponElimina
  2. Quan vinguis per aquí t'ho recomano Ricard!! I bé. Lo del correu ja és obsolet. Ja veig que estas al cas. Gràcies per seguir-nos!!

    ResponElimina
  3. Pels arrossos també us recomano Ca la Flora, bar restaurant Montsià Mar a Alcanar-platja!

    ResponElimina