dissabte, 28 de març del 2015

El final del magnetisme de Don Draper

Ara sí. Tornaré a mirar els capítols que em faltaven de Mad Men. Acabo de llegir al New York Times  que ara sí. La nova temporada és la última i el final de Mad Men ja és oficial. 
La sèrie que va començar l'any 2007, recrea la societat americana dels anys 60 a Nova York i tracta sobre la consolidació del món de la publicitat. El seu protagonista Don Draper, un publicista, amb unes quantes misèries per amagar, irradia un magnetisme especial i representa el paper d'un triomfador a nivell professional, però pare de família pèssim i un espòs infidel. 
La sèrie amb una ambientació de l'època i un vestuari impecables, té un aire de misticisme mentre reflexa el masclisme d'aquella època i el paper de la dona en el món laboral i a nivell familiar. 
La vaig deixar de mirar perquè sabia que encara no s'havia acabat, però ara sí. La tornaré a mirar i si us agraden les pauses i el ritme lent, i us atrau aquella època us la recomano. A més Don Draper us captivarà des del primer moment. Té l'atractiu d'aquells homes que irradien seguretat per fora, però que són tendres per dins. Això sí una mica infidel, una mica alcohòlic i una mica difícil, i que només se'l pot estimar en la ficció, però no en un món real.

Don Draper...





L'actor, Jon Hamm, Un Don Draper en versió hipster...


2 comentaris:

  1. Gran sèrie... jo pendent de la propera i darrera temporada.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola Ricard!! No ens hem de perdre l'última temporada. Per cert! Acabo de publicar una entrada d'un lloc nou a la Plaça d'Osca. Vermut i a la gàbia. Està fet amb gràcia. Quan passis per Sants, és una bona proposta.

    ResponElimina