dissabte, 9 de novembre de 2013

Terreny personal: Delta de L'ebre

Aquest reportatge el vaig vore fa temps i no em va poder agradar més. Ara que l'he tornat a visionar, ho ratifico: m'encanta.
Està molt ben elaborat i recull reflexions que no poden ser un millor reflex de l'esperit i el rerefons de la nostra manera de ser...
I com tot allò que està ben fet, perdurarà en el temps com un document videogràfic excel·lent. De fet , tot i que és recent, ja mostra racons de la Ràpita canviats.
Només té una mancança: la vessant marinera queda poc reflexada.

Amb el vostre permís, queda seleccionat per a la nostra vídeo-col·lecció!!PD: Avui al retrobar aquest reportatge m'ha tornat a passar allò del plaer del tria i remena que us vaig comentar fa temps. És la motivació per la qual continuo amb aquest bloc. Fins i tot, mentre escric aquestes paraules, noto com la boca se'm fa aigua. Increïble, però cert. No us exagero.


2 comentaris:

  1. Aquest reportatge el vaig veure quan el van emetre i em va agradar molt. Ara quan l'he vist he assaborit més coses i gracies a La Rapita Chic tinc una videoteca fantàstica per on perdrem. No deixes mai aquest blog, els que et seguim estem encantats.
    PD: Segueix triant i remenant jajajaj

    ResponElimina