dilluns, 24 de març del 2014

Can Mañà

Un dels punts forts de la nostra terra és la gastronomia. No hi ha dubte. La nostra cuina és tan coneguda que si algú de fora ens pregunta d'on som, sempre afloren comentaris de lloança al respecte. De fet, estos dies, al nostre poble, s'està celebrant el Vè Forum d'Etnogastronomia, 
Aquest és un dels motius de pes perquè el bloc tingui la pestanya "per fer un mosset" tot i que reconec que la tenim una mica olvidada.
És per això que vull reprendre el tema i tal i com faria un blocaire expert en restaurants, us vull parlar de Can Mañà, un lloc molt familiar i d'aquells on et sents com a casa. Aurèlia, la mestressa és la responsable de que el lloc sigui tan acollidor. Ella representa a la dona rapitenca acollidora, lluitadora i templada (com diem natros..), a la perfecció.
La cuina del Mañà és una cuina marinera de qualitat i alhora tradicional i típica de la terra. Alguns dels seus plats són: arròs pelat, graellades de marisc, xipirons a l’ ametlla, suquet de peix a l’ estil rapitenc...
El restaurant es va inaugurar l'any 2000, però el marit d'Aurèlia que està al capdavant de la cuina té una llarga experiència en aquest món. A més, Can Mañà forma part del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita i Delta de l'Ebre, que és garant de la qualitat dels seus productes.

FELICITATS I MOLTS ÀNIMS PER CONTINUAR EN ESTOS TEMPS DIFÍCILS!!








CAN MAÑA-. Avda . Constitució, 42, 43540 Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)-Tlf: 977740789 / 665534493 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada