diumenge, 29 de juny del 2014

En la cerca del vestidet de l'estiu perdut

Cada estiu, passa el mateix.  Arriba de cop. I llavors venen ganes de renovar el vestidet que no mos vam llevar de damunt, l'estiu passat.
Sempre volem trobar aquell vestidet còmode, fresquet i que tinguí alguna cosa especial i diferent. Que sigui representant de l'estil "tant me fa" que tant mos agrada, que sembli que l'hem comprat en algun viatge a algun paradís de platja, que sigui d'aquells que sempre tens ganes de posar-te'l i  que serveixi per a qualsevol moment relaxat del dia: matí, tarda i nit. Quasi res...
Ja sabeu de l'any passat ( recordeu aquesta entrada?...) que per aquí mos agrada blanc, però aquest any també s'admeten colors.
Això del color em fa pensar amb la meva tia, que era modista i una gran observadora de la conducta femenina, i sempre deia que a mesura que fem anys ens van agradant més els colors... Quanta raó!!












4 comentaris:

  1. És certa la teoria del color i afegeixo també "brillantor" a mida que et fas més gran. Espera a les rebaixes... abans de comprar, que ja les tenim aquí.

    ResponElimina
  2. Els colors m'agraden i molt...pero un vestidet blanc en puntilletes i unes espardenyes i un collllllll .............................uyyyyy hem de renovar.

    ResponElimina
  3. Montse! Si encara mos agrada blanc, és que encara tenim l'esperit jove!

    ResponElimina