Ara que està tan de moda la cuina de fusió, és a dir la cuina que barreja
costums de diferents cultures o nacionalitats. Us presento este plat, producte de
la fusió rapitenca-barcelonina.
Los ingredients son: pataques noves, oli d’oliva de casa, un all, un ou,
sal, prebe roig picant i sense picar.
Elaboració:
Es pelen les pataques i es
tallen en trossets mitjans. Millor una mica esbiaxades i procurant que queden
totes diferentes. Se renten i s'assequen. Una vegada seques ,se salen i ja es
poden fregir. És important que l’oli estigue prou calent per daurar-les, però no
cremar-les.
Mentre es van fregint, podeu fer l’allioli (millor en la mà de morter i si no
podeu, feu servir minipimer).
Una vegada fregides, se posen a
damunt de paper de cuina per retirar l’excés d’oli.
Mentre s’escorre l’oli,
s’agafen unes dos cullerades soperes de l’oli calent que hem fet servir i li
afegim el prebe picant i sense picar (si encara ho voleu més picant, podeu
afegir unes gotes de tabasc).
Finalment, monteu lo plat en
este ordre : les pataques, l’allioli i la salsa picant per damunt .
El lloc i la companyia els trieu vatros.....
Now that fusion cuisine is so fashionable, I introduce this dish, a Rapitenca-Barcelonesa fusion.
This dish is inspired in "patatas bravas" from Bar Tomás de Sarria, and the ingredients are from La Ràpita. It is a simple dish , but it is amazing. The ingredients are: potatoes, Virgin Olive Oil , a garlic, an egg, salt, red pepper with and without chipping.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada