dilluns, 27 de maig del 2013

MUSCLOS DE LES SALINES: LA MAR DIRECTA AL PALADAR

La Ràpita i les poblacions del voltant, comparteixen el prestigi de tenir productes gastronòmics de qualitat com peix, marisc, arròs i productes de l'horta. Però només ella gaudeix de l'exclusivitat d'un producte altament nutritiu i saborós: lo musclo de les salines.
De fet, la Confraria de pescadors de la Verge del Carme te la marca registrada. Este mol·lusc bibalv està criat dins d'un espai natural i protegit, les salines de la Trinitat, situades a la península  de la Banya.

Lo musclo de les salines és de roca, i en un principi cap als anys 40, s'agafava directament de les roques i les runes de les salines, però actualment es cria en vivers i arriba a la seua mida òptima ara, al mes de juny.
Us animo a que el probeu. Al vapor està deliciós !!!


http://www.panoramio.com/user/4992081


La Rapita and near locations share a lot of quality products like fish, rice and vegetables. But only La Ràpita enjoys the exclusivity of a nutritious and tasty product: the Salina's Mussel.
The fishermen Cofradía of the Verge del Carme has the trademark. This mollusc grows in a natural and protected place, the Trinitat Salinas.

This molusc get its optimal size in this month, june. It is delicious!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada