diumenge, 12 de maig de 2013

ALADROC EN VINAGRE


Este plat és el protagonista dels nostres aperitius (vermuts) rapitencs

Ingredients: Aladroc (Boquerons), vinagre, pebre negre (opcional), pebre roig picant (opcional), all i julivert (opcional), sal i oli.
Elaboració: Netejeu els boquerons treient-los les tripes i l'espina i deixeu els lloms nets. Millor, demaneu al vostre peixater que us ajudi (he de dir que això és un sacrilegi per a quasevol rapitenc de PRO on tothom es neteja el peix a casa..). Renteu-los bé sota l'aigua de l'aixeta i deixeu-los escórrer. Poseu-los planets en un recipient i cobriu-los amb vinagre de vi blanc i sal. Deixeu-los a la nevera entre 24 i 36 hores ( això dependrà de la mida). Sabreu que estan fets perquè hauran canviat de color. Després repasseu-los per treure la sal i el vinagre.
Per acabar poseu-los en un recipient coberts amb oli d'oliva (verge i si pot ser de casa millor). Conserveu-los a la nevera. Per decorar podem escollir les diferents opcions de: pebre negre, pebre vermell (roig) o all i julivert.
Bon profit!

This dish is the star of our appetizers (vermouth) at La Ràpita.

Ingredients: Boqueron, vinegar, black pepper (optional), hot paprika (optional), garlic and parsley (optional), salt and oil.
Preparation: Clean the Boqueron removing her guts and spine and let the backs clean. Better, ask your fishmonger to help you (I say this is a sacrilege to quasevol rapitenc PRO where everyone cleans fish at home ..). Wash them well under the water and let them drain.  Put them in a bowl and cover  with white wine vinegar and salt. Leave them in the refrigerator between 24 and 36 hours (this will depend on the size).  Then go over them to remove the salt and vinegar.
Finally put them in a bowl covered with olive oil (virgin can be better). Keep them in the refrigerator. To decorate the different options you can choose: black pepper, paprika (red) or garlic and parsley.
Bon appetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada