dijous, 30 de juliol de 2015

La Ràpita és la Ràpita i les seues circumstàncies. Ara les festives.

Diu la frase, "Jo sóc jo i les meves circumstàcies", i no hi ha res més cert. Les circumstàncies són les que dictaminen el ser i estar en un únic moment. A la Ràpita li passa el mateix. I ara les circumstàncies són les festives.
Viure la Ràpita en festes és com si de sobte el temps s'aturés i ens obligués a fer un resset per recordar-nos que toca disfrutar i reconnectar amb altres festes passades que per a alguns van ser millors, o pitjors, o diferents. I per a d'altres, els més joves, toca viure-les intensament per després escriure els seus millors records d'amistat, de festa i de joventut.

I són dies de deixar el rellotge al calaix i d'anar de xiringuito. Cadascú al seu o als seus, segons convingui.


I des d'allà, qualsevol de les vistes, et recorda que estàs a la vora de la mar, per si se t'oblida i els teus pensaments intenten dur-te a altres llocs.


Són dies d'anar als bous. És la nostra boucultura i a qui no la entengui només li podem desitjar el millor. Són dies de bous, de ranxet de caragols i de xuclar-se els dits...


Són dies d'anar al ball, plogui o no plogui.


Són dies de fer alguna escapadeta. La nostra al Musclàrium va ser memorable. Arribem i ens trobem a Nando amb els amics i punxant la música que més ens agrada. 
Si us voleu perdre unes horetes, aquest lloc a dins el mar, és un dels millors.
Que acabeu de passar unes MOLT BONES FESTES 2015!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada