dilluns, 13 de juliol del 2015

Mossets per Madrid

L'expressió "fer un mosset" implica menjar lleuger, però no eximeix ni el bon gust ni la qualitat del que mengem. A casa la fem servir moltíssim. Reflecteix la idea de menjar la quantitat justa i si pot ser amb el màxim plaer. 
Per Madrid és el que hem anat fent, "fer mossets", uns més grossos que d'altres, i alguns són dignes de ser comentats.
  • El primer el més típic, el vam fer per dinar, al barri de la latina, a "El Madroño", àlies La "Taberna del Nuncio"- això ens va dificultar una mica, trobar el lloc-. Allà els plats típics són el bacallà arrebossat i un sublim "rabo de toro", el més melòs que he menjat mai. Ens van tractar com a reines catalanes i ens van convidar a Licor de madroño, fet per la pròpia casa. Vam estar a punt de cantar-los els segadors, però al final la somnolència postpandrial ens va conduir directes a l'hotel per fer una mini migdiada.

Al mateix barri de la latina ens vam quedar amb ganes de tastar altres llocs, com "La perejila"


"Casa Curro"


"La colchoneria"


I Casa Lucio!!


  • El segon, va ser a Streetxo, el local de tapes asiàtiques de l'estrellat David Muñoz, un mos que no té res de típic, però que va ser molt original i innovador.


Alguns dels platets que vam fer.


  • dumpling pekinès amb orella confitada i hoissin d'all i oli i comgombret. Us he de dir que estava espectacular amb aquesta salseta dolça i roigeta 



  • Costella d'escrita (sí,sí!! l'escrita està triomfant en els millors restaurants), amb fulles de banana, sambal indonesi de pasta de crustacis, amb spicy-salmorejo-cremós-picant.



  • Pop charsiu (barbacoa china) amb pasta de gamba fermentada i xiles dolços. Padthai cremós de tintes, ginger i pols de gamba seca. Buff!! fins i tot, m'ha costat escriure-ho- tenia una xuleteta, no us penseu que ho he escrit de memòria-. Aquesta és la que a mi més em va agradar.


  • I en la mateixa imatge, l'última, saam de panceta ibèrica a la brasa, amb condiment de musclos escabetxats, shitakes, salsa sriraxa i tàrtara "xo".



En la mateixa terrassa Gourmet experience, ubicada a dalt del "Corte Inglés" de Serrano on està l'Streetxo, hi ha la gelateria dels germans Roca, Rocambolesc, on vam fer el postre, uns gelats espectaculars...



I fins aquí els posts del viatget a Madrid. Ja veieu que l'he aprofitat al màxim blocairement parlant, bé escrivint....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada