dissabte, 9 de novembre del 2013

Si no és per causa major... no deixeu de caminar pel passeig.

Si no és per una causa major, no hi ha vegada que vagi a la Ràpita i no faci una passejadeta o corregudeta pel passeig. De fet, els meus amics de fora, és una de les primeres coses que experimenten quan venen al poble.
Fins i tot, m'atreviria a dir que aquest passeig té efectes curatius. Quan hi vas caminant, pots donar llibertat a les cabòries del moment i quan s'acaba la passejada, es queden amb això, cabòries que igual que venen, se'n van.
Marga, una amiga de facebook, ha tingut una idea fantàstica. Cada matí, mentre hi passeja, fotografia el paisatge. Cosa que li agraeixo des d'aquí. Ja se sap que des de la distància (bé ...tampoc voldria exagerar..estic a Barcelona...) encara és veu tot més bonic.
Amb el seu permís, avui compartirem algunes d'aquestes imatges. La veritat és que totes les que penja són molt boniques, però aquestes captades des d'un mateix punt ( la platja de les Delícies..) permeten apreciar els canvis del paisatge produïts pels capricis de la climatologia del moment.

Moltes gràcies Marga!! 






I per que també pugueu gaudir del passeig complet, teniu aquest vídeo. Les vistes i els sons que recull, ajuden a entendre les sensacions que poden aflorar durant la passejada.



Video de Juan Anguera, penjat a youtube: http://www.youtube.com/watch?v=0PqRhO6q6lQ

1 comentari: