divendres, 22 de maig del 2015

A la "Maison des carrés", una introducció al món Hermès.

Aquest post és dels que m'agraden perquè comparteixo alguna cosa especial i diferent, la visita que hem fet a La Maison des carrés, al Passatge de Camps Elisis de Barcelona. Es tracta d'un petit i breu- només durarà uns dies- racó màgic que gira al voltant del món dels mocadors de la casa Hermès.
Ens ha encantat la posada en escena. Era com estar a Disney però en versió Hermès i molt i molt xic.
El que més ens ha agradat és la simpatia de les persones que atenien als visitants, com Anna Muntané que ens ha ensenyat com fer-nos un turbant i Constança que ens ha ensenyat a fer un cavallet d'origami amb el minimocador que ens hem dissenyat.
Per últim ens hem aturat al jardinet i com a bones i complides visitants ens hem fet un homentatge amb un gelat de mango que ens han ofert i que estava deliciós- tot i que era hora de fer el vermut, ens ha sentat de meravella-.




Aquesta corbata té dos cares i és de punt. Sembla comodissima i ens l'han ensenyat com una novetat.






Tot està decorat amb els mocadors Hermès. Aquesta cortina i escala xulíssimes.



Anna Muntané ens ha ensenyat com posar-nos el mateix turbant que porta. Aquest estiu m'ho col·loco sí o sí encara que sigui per sortir a la piscina de casa.


Els llacets també sembla que volen ser una novetat. Us poso alguns estilismes dels que hi havia exposats. No estan malament. Alegren qualsevol cosa. A mi m'han encantat amb una camisa texana...




Ens hem dissenyat un mocador cadascuna amb l'ajut d'Anna i després Constança ens ha ensenyat a fer uns caballets d'origami molt guapets.




I després un geladet de mango servit en aquest carret de gelats i menjat en aquest jardinet. Això és vida!!!





1 comentari:

  1. Gràcies per compartir, no hi ha res com viure a Bcn jejeje..... M'encantat😜😘😘

    ResponElimina