dijous, 21 de maig del 2015

Els fars de la nostra vida. Pintora, Anna Solé

Avui, s'ha inaugurat la primera exposició de pintura d'Anna Solé. És la col·lecció de fars que des de fa un temps ha estat pintant amb la dedicació que li permeten les altres disciplines creatives que realitza -que en són unes quantes-. És el que té ser creativa, inquieta i polifacètica i saber aprofitar el temps que la vida t'atorga. 
Ella, com molts, sent fascinació pels fars i tot allò que els envolta. La seva solitud i la seva fidelitat a l'hora de guiar a navegants desorientats i en situacions difícils, els converteix en un referent d'estabilitat per a un mar voluble, canviant i imprevisible. 
Que curiós. Es podrien fer moltes analogies amb situacions de la pròpia vida, també de vegades voluble, canviant i imprevisible, en les que es necessitaria tenir un far en el que fixar-nos i orientar-nos en les infinites decisions que hem de prendre cada dia.


L'exposició la podeu veure a la Pizzeria Mariluz, on els fars s'han integrat perfectament en les seves parets de pedra.








Anna, no només ha posat el seu segell personal en les pintures. També ho ha fet amb aquest escrit.



1 comentari:

  1. Crec que cadacú dins de nosaltres tenim un far que també ens guia i ens orienta cap a bon port, el que passa és que de vegades no veiem la llum o no ens fixem en allò que ens diu sobretot quan hi ha tempestes on tots els elements i circumstàncies ens desorienten una mica.
    Gràcies per aquesta entrada al blog, tan entranyable !!!

    ResponElimina