divendres, 8 de maig del 2015

Al voltant del Gallery...

Si hagués de recomanar que fer demà per Barcelona a algú que ja ha vist tots els punts d'interès i que només vol passejar-se i poca cosa més. Li recomanaria anar al Gallery Market, al passatge de l'hotel amb el mateix nom, un mercadillo que fan de tant en tant i que s'acaba demà.
En aquest lloc sempre fem algun descobriment interessant i secret, però avui la meva amiga O. i jo els volem compartir.

  • Hem vist aquests bolsets i aquests barrets de ràfia dissenyats per anku -tenen botiga a Sarrià, Pedrò de la Creu,18-. Us puc assegurar que són xulíssims - la llàstima és que la imatge ha quedat una mica apagada-.



  • També hem vist aquestes sandàlies d'espart i aquests collars i polseres de Smilja - tenen botiga al Born, Canvis Nous,13-.




Després us recomanaria fer una tapeta a la terrassa de l'Hotel, un racó molt tranquil i on ens encanta quedar per xerrar amb les amigues. Aquests dies participen en la ruta de tapes per Barcelona- del 7 al 17 de maig-. En aquesta publicació de Gastronosfera, trobareu tots els bars i restaurants que participen.



Abans de marxar de la zona, podeu anar a veure quines exposicions hi ha al Palau Robert- està allà mateix- i després podeu anar a visitar el concurs de roses al Parc de Cervantes. Amb el dia que farà segur que llueix més que mai.


I per últim us deixem la segona part del dia lliure per fer qualsevol cosa que us vingui de gust.

Bon dissabte de sol i sèpies- com diem a la Ràpita- !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada